Estetika d.o.o. zobna ordinacija

Estetika d.o.o. zobna ordinacija

Ta logotip oznanja, da je naše podjetje vključeno v gibanje AS2. Gibanje temelji na proaktivnem etičnem delovanju, ki sega nad golo ustvarjanje dobička. Vsak predstavnik gibanja z lastnim zgledom spodbuja stranke in zaposlene, da izrazijo svoje potenciale, s čimer okoli sebe ustvarjajo mrežo somišljenikov.

Estetika d.o.o. zobna ordinacijaNačin plačevanja:


V naši ordinaciji nudimo storitve samoplačnikom in zavarovanim osebam.


1. Samoplačniki:

Za vas smo rezervirali posebne termine, zato želimo, da nas že pri naročanju opozorite, da želite priti v našo ordinacijo kot samoplačnik. Za vas bomo poiskali termin, ki vam najbolj ustreza in tudi čim hitreje glede na vaše potrebe. Kot samoplačniku vam lahko nudimo najboljše materiale in rešitve za zdravljenje ali nadomeščanje vaših zob, lahko najbolj približamo vašim potrebam in željam. Pri izbiri materialov in vrsti protetičnih izdelkov upoštevamo stanje v vaših ustih in vaše želje.

Način plačevanja je z gotovino. Pri večjih zneskih je možen dogovor o plačilu v več obrokih.


2. Zavarovane osebe:

Storitve nudimo tudi zavarovanim osebam.
Petek popoldne in sobota dopoldne po razporedu dežurne službe, v času šolskih počitnic velja razpored dežurne službe, ki ga pripravi Zdravstveni dom.

Zdravstvene storitve zavarovanih oseb plačujejo zavarovalnice po pravilih, ki veljajo za posamezno zavarovalnico. Osnovno zavarovanje krije ZZZS. Za več informacij obiščite njihovo spletno stran.

Prostovoljno zavarovanje imate lahko sklenjeno pri zavarovalnicah: Vzajemna, Triglav ali Adriatic-Slovenica.

Pacienti, ki želijo plačilo zdravstvenih storitev preko zavarovalnice, morajo imeti pri sebi delujočo kartico zdravstvenega zavarovanja in urejeno zdravstveno zavarovanje. Zdravstvene zavarovalnice plačujejo zdravstvene storitve glede na njihova pravila in samo za zavarovane osebe, ki imajo urejeno zdravstveno zavarovanje.


Ordinacijski čas za zavarovane osebe je:

 

Dopoldne

Popoldne

Ponedeljek

Torek

/

14.00 – 19.15

Sreda

7.00 - 13.00

/

Četrtek

7.00 - 12.00

/

Petek

/