Estetika d.o.o. zobna ordinacija

Estetika d.o.o. zobna ordinacija

Ta logotip oznanja, da je naše podjetje vključeno v gibanje AS2. Gibanje temelji na proaktivnem etičnem delovanju, ki sega nad golo ustvarjanje dobička. Vsak predstavnik gibanja z lastnim zgledom spodbuja stranke in zaposlene, da izrazijo svoje potenciale, s čimer okoli sebe ustvarjajo mrežo somišljenikov.

Estetika d.o.o. zobna ordinacija

PACIENTI


Nekateri pacienti prihajate k meni že od samega pričetka mojega dela v zobozdravstvu, nekateri so bili prvič tu že mnogo desetletij prej kot pacienti mojega očeta dr. Ambrožič Zdravka. Pacienti prihajajo od vsepovsod, nekateri so iz drugih držav, številni iz oddaljenih krajev Slovenije. Veliko pacientov, med njimi tudi cele družine prihajajo iz Železnikov in okolice.

Različni razlogi nas privedejo k zobozdravniku. Pri nekaterih skrbnih starših je to že skrb za majhnega otroka, da mu bo v življenju lažje in ne bo imel skrbi in bolečin zaradi zob. Marsikdo dobro navado skrbi za zdravje svojih zob ohrani od otroštva v odraslost kot dobro navado, ki ga spremlja skozi življenje. Če ste eden izmed takih, potem prihajajte na obisk k zobozdravniku lahkotno brez zaskrbljenosti in veste, da je skrb za zdravje, tako zob kot obzobnih tkiv, za vas in vaše bližnje pomembna. Ob kratkem pregledu se pogovorimo o vprašanjih, ki jih ima pacient o negi, preventivnem ravnanju, varovalni prehrani in zobozdravstveni posegi so redko potrebni ali lahki.

Številni ljudje imajo žal velik strah pred obiski zobozdravnika. Nekateri se o svojih strahovih in skrbeh pogovorijo, ko nas obiščejo in njim lahko pomagamo. Prisluhnemo težavam in željam oziroma pričakovanjem pacienta in se pogovorimo o tem, kaj potrebuje in kako mu lahko pomagamo.